Latest News for: Generac je

Edit

Společnost ASPIRE ve Spojených arabských emirátech definuje extrémní autonomní sporty: Společnost A2RL představila na veletrhu ...

The Joplin Globe 16 Oct 2023
Akce upozorňuje na národní prioritní témata, jako je průkopnictví v dopravě budoucnosti, inspirace nové generace talentů STEM, urychlení znalostní ekonomiky Abú Dhabí a zajištění hmatatelného dopadu mimo závodiště.
Edit

Společnost Kenvue zahájí obchodování svých akcií na newyorské burze cenných papírů

The Joplin Globe 04 May 2023
"Jako globální lídr na průsečíku zdravotní péče a spotřebního zboží se naše pečlivě vybírané portfolio vědecky prověřených ikonických značek již celé generace těší důvěře spotřebitelů a je doporučováno odborníky na zdravotní péči.
Edit

Společnost Canva představuje Zprávu o vizuální ekonomice

The Joplin Globe 19 Apr 2023
Designová gramotnost je nyní základní očekávanou hodnotou pro většinu zaměstnání ... Generace Z je agilnější a kreativnější a na pracovišti častěji bere za své nástroje vizuální komunikace ... Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí.
Edit

Společnost American Express odhaluje hlavní trendy v cestovním ruchu pro rok 2023

Eagle-Tribune 24 Mar 2023
84 % dotázaných příslušníků generace Z a mileniálů by si raději dopřálo vysněnou dovolenou než nákup nového luxusního zboží a 79 % souhlasí s tím, že cestování je důležitou prioritou jejich rozpočtu.
Edit

Globální partneři oznamují inovace pro sprácvci moří na pomoc našim oceánům s podporou soukromého sektoru ...

Eagle-Tribune 09 Feb 2023
IMPAC5 je přední konference pro výměnu poznatků v rámci celosvětové komunity správců, odborných pracovníků a rozhodovacích orgánů v oblasti ochrany oceánů ... UNEP je předním celosvětovým názorovým hlasem v oblasti životního prostředí.
Edit

Společnost Mary Kay vyzývá světovou mládež, aby řešila cíl udržitelného rozvoje č. 14: Život pod ...

The Joplin Globe 16 Sep 2022
Voda je nejcennějším zdrojem na naší planetě a je nezbytné, abychom ji nejen respektovali, ale také se podíleli na její ochraně," uvedla provozní ředitelka společnosti Mary Kay Inc ... "Ve třídách se studenti učí, že voda je základem zdravého ekosystému.
  • 1
×